El ICA Sueca acull la primera jornada sobre consumidors i processos d’execució del Cicle d’especialització per al TO del CVCA

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), va inaugurar en la vesprada d’ahir el seu Cicle d’especialització d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici 2021, amb una sessió inicial en la qual es van abordar les qüestions relatives als consumidors vulnerables i els processos d’execució.
Aquesta primera jornada del programa va tindre lloc en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca, i va ser inaugurada pel president del CVCA, Agustín Ferrer. Seguidament, va donar principi la primera de les ponències, a càrrec de l’advocat Juan Añón, que va abordar el tema del concepte del consumidor i la seua extensió a qüestions jurídiques. Per part seua, el magistrat de l’Audiència Provincial de València, Gonzalo Caruana, es va centrar en l’anàlisi de les targetes revolving durant la seua intervenció, la qual va ser moderada per l’advocada del ICA Sueca, Beatriz Gomar.
La jornada va finalitzar amb un torn de precs i preguntes en el qual els advocats assistents van poder plantejar els seus dubtes als ponents. Aquesta va ser primera sessió de les dues que compondran aquest curs, el qual finalitzarà el pròxim 8 de juliol. Pots veure el programa complet del curs, fent clic en el següent enllaç.
El Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, continuarà en els pròxims mesos amb un ampli programa formatiu gratuït que ja podeu consultar en el nostre calendari, l’enllaç del qual us deixem a continuació.