El pròxim curs d’especialització del Torn d’Ofici tractarà la “Responsabilitat civil i penal en matèria de trànsit i seguretat viària. El barem de trànsit Llei 35/15”

Continua el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici d’enguany amb el curs pràctic de “Responsabilitat civil i penal en matèria de trànsit i seguretat viària. El barem de trànsit Llei 35/15”. En aquesta ocasió, el curs serà organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló juntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. El curs començarà el pròxim 6 de juny i continuarà els dies 8, 14 i 15 del mes.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Cal destacar a més que a aquestes formacions es pot inscriure qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà en format en línia en horari de 16 a 19h, a excepció del dia 8 de juny, que serà de 16.30 a 19:30h.

Durant aquestes quatre jornades es comptarà amb ponents especialitzats en la matèria com Fernando Estrella, Vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Cadis; Carmen *Negre, Mèdic Forense i Directora del *IMLCF de Castelló; Enrique García, President de la Secció 8a de l’Audiència Provincial d’Alacant i José Antonio *Badillo, Delegat Territorial del Consorci de Compensació d’Assegurances a Madrid, entre molts altres.

En definitiva, es comptarà amb grans experts en la matèria que posaran sobre la taula les claus per a aprofundir en el tema del curs en qüestió.

Així mateix, pots consultar el programa complet per a conéixer a cadascun dels ponents i la matèria que tractaran ací:

Programa Complet

El CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció En línia