Ja és ací l’IV Congrés de l’Advocacia Valenciana

El mes vinent d’abril, el Consell Valencià de Col·legis de l’Advocacia juntament amb els huit col·legis que ho componen -Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Oriola, Sueca i València- celebraran l’IV Congrés de l’Advocacia Valenciana.

Aquest congrés es presenta com una cita imprescindible per als professionals del dret de la Comunitat Valenciana, els qui tindran la possibilitat de contribuir a la configuració del futur de l’advocacia en un context en constant canvi.

L’esdeveniment, que es durà a terme els dies 11 i 12 d’abril, es constitueix com un punt de trobada fonamental de l’Advocacia, on discutir els desafiaments i oportunitats que enfronta la professió actualment. Des dels canvis legislatius, fins als avanços tecnològics que impacten en el dia a dia, així com altres aspectes que afecten l’acompliment dels advocats, seran abordats en profunditat durant les sessions del congrés.

Després d’haver sigut acollit en edicions anteriors per les ciutats de Castelló, Benidorm i Elx, enguany el congrés se celebrarà a València, en la seu del Col·legi d’Advocats de València. Així, animem a tots i a tots a participar en aquest important esdeveniment.

Pots accedir la inscripció i al programa complet en els següents enllaços:

INSCRIPCIÓ IV CONGRÉS DE L’ADVOCACIA

PROGRAMA IV CONGRÉS DE L’ADVOCACIA