Ja pots inscriure’t al nou curs d’especialització del Torn d’Ofici “L’advocacia en temps de MASC”

Continua el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici, en aquesta ocasió, emmarcat sota el títol “L’advocacia en temps de MASC (Mitjans Alternatius de Solució de Conflictes)”. El curs, que tindrà lloc els dies 26, 29 de juny i 3 de juliol, serà organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx (ICAE) conjuntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés i formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Però, volem recordar que l’accés a aquestes formacions es troba obert a qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà en format en línia en horari de 17 a 20h els tres dies que comprendran el curs.

La primera jornada serà inaugurada pel degà del ICAE, Diego García. Després de la seua presentació, donarà pas al primer mòdul del curs “La mediació com a eixida professional i com una eina a l’abast de l’advocat” amb la ponent Silvia Barona, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València. Posteriorment, s’abordarà “El present de l’exercici professional de l’advocat” amb Carles García, advocat del ICAB, i Antonia Castaño, membre del Centre de Mediació del ICAE (CEMICAE).

En la segona jornada del curs es tractarà “L’activitat negociadora de l’advocat” amb les ponents Helena Soleto, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat Carles III de Madrid, Anna Vall, advocada i mediadora i la presidenta del CEMICAE, Dolores Martínez com a moderadora. I, finalment, en l’última sessió es posaran sobre la taula assumptes clau com “L’impuls de nous MASC en el Pla de Justícia 2030” i “La figura professional de l’advocat conciliador”, amb Juan Francisco Herrero, Catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Saragossa, i Lorenzo Prats, Advocat i Catedràtic de Dret Civil.

Es recorda, a més, que el CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció en Línia

Si vols consultar el programa complet del curs pots fer-lo en aquest enllaç:

Programa Complet