Jornada sobre la Publicitat d’Advocats en CGAE

Dins de les activitats de formació del Consell General de l’Advocacia, i en el marc de l’Acord de Col·laboració entre el Consell de Consumidors i Usuaris i el Consell General de l’Advocacia Espanyola, el pròxim dia 25 d’abril, de 10h a 14h, se celebrarà en la seu del Consell General de l’Advocacia, (Passeig d’Apartats no 13 de Madrid) , una Jornada sobre la publicitat dels advocats.

A la Jornada es podrà assistir prèvia inscripció i de forma gratuïta. Així mateix es retransmetrà per internet per a ser seguida per tots els Consells, Col·legis i col·legiats que ho desitgen, a través de la pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la que està habilitat un bàner amb un enllaç per a procedir a la inscripció tant per a l’assistència presencial a la Jornada com per a accés a la retransmissió.

A continuació vos adjuntem el programa de la jornada.

9.30h.- Firma de l’Acord Marc de Col·laboració subscrit entre el Consell de Consumidors i Usuaris i el Consell General de l’Advocacia Espanyola i inauguració de la jornada.

Ponents:

  • Teresa Robledo de Déu, Directora Executiva de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició
  • Victòria Ortega Benito, Presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola.
  • Manuela López Basteiro, Presidenta del Consell de Consumidors i Usuaris.

10.00h.- Taula redona: Evolució de la publicitat dels advocats. Conductes abans prohibides i ara permeses. Publicitat i deontologia.

Ponents:

  • Fernando Candela Martínez, President de la Comissió de Deontologia i Recursos del Consell General de l’Advocacia Espanyola i Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant.
  • Lurdes Maiztegui González, membre de la Comissió de Deontologia i Recursos del Consell General de l’Advocacia Espanyola i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Guipúscoa.
  • Bernardo Hernández Bataller, vocal del Consell de Consumidors i Usuaris

Moderador: Joaquín Delgado Ayuso, President de la Subcomissió de competència i defensa dels consumidors, i Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Burgos

12.00.- Taula Redona: Límits a les estratègies de màrqueting dels advocats.

Ponents:

  • José Ramón Lozano Petit, vocal del Consell de Consumidors i Usuaris.
  • Eugenia Navarro Segura, Sòcia Directora de Tama Projects, especialista en estratègia i màrqueting jurídic.

Moderadora: Dolores Flores Cerdán, Secretària del Consell de Consumidors i Usuaris.