La RAVJL contínua el seu Cicle de Conferències amb un complet programa de ponències per als pròxims mesos

El Cicle de Conferències de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació 2021, va reprendre la seua activitat el passat 4 de febrer amb una ponència sobre el “L’Error judicial”, que va ser impartida pel magistrat del Tribunal Suprem, César Tolosa. El programa de sessions s’està impartint de manera mensual. Les inscripcions per a participar en la mateixa es troben obertes en l’apartat de Formació de la web de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV).
El programa d’aquesta nova edició està compost per un total de cinc conferències que es desenvoluparan fins al 17 de juny de 2021, totes elles seran impartides de manera en línia. En cadascuna de les sessions previstes es tractaran temes d’actualitat jurídica com són “El Tribunal de Justícia en el 2021: reptes i perspectives”, “L’última jurisprudència en matèria de danys, referència als danys en les relacions familiars” o “La politització de la justícia”, i seran a càrrec de ponents d’elevat nivell en l’àmbit de la justícia.
Les jornades formatives del Cicle de Conferències de la RAVJL, són gratuïtes i les inscripcions per a participar es poden efectuar en línia a través de la pàgina web de l’ICAV en l’apartat de Formació o bé fent clic en l’enllaç que us deixem a continuació, on també es pot consultar el programa complet del Cicle: