La UMH I l’ICALI impulsen dos noves beques per a jóvens lletrats

La Universitat Miguel Hernández (UMH) i l’Il·lustre Col·legi Provincial d’Advocats d’Alacant (ICALI) han renovat la seua col·laboració a través de la firma d’un nou conveni per a l’impuls de les beques José Vidal Albert. La dita cooperació permet la realització de pràctiques en l’àmbit juridicoadministratiu en les instal·lacions universitàries d’Elx.

El rector de la UMH, Jesús Pastor Ciruana, i el degà de l’ICALI, Fernando Candela, rubricaren el document al rectorat d’Universitat, un acte a què assistiren a més la directora del Servici de l’Advocacia de la UMH, Francisca de Castro, i el responsable de les Seccions de l’ICALI, Miguel Ángel Martínez.

El conveni contempla la dotació de dos beques que s’estenen per un període de sis mesos i que es podran renovar per altres sis més. Este compromís suposa, a més, el manteniment i actualització de la col·laboració de la UMH amb el fons de beques José Vidal Albert, creat per l’ICALI dins del programa de promoció i suport a l’acabat de lletrat o lletrada i que té com a objectiu que els advocats i advocades que acaben els seus estudis completen la seua formació professional teòrica amb els coneixements pràctics.

Per a més informació vos podeu dirigir a la pròpia web del Col·legi d’Advocats d’Alacant fent click ací