L’ICALI organitza les seues VI Jornades Esportives i de Convivència

El Col·legi d’Advocats d’Alacant junt amb la Secció de Dret Esportiu, ha organitzat les VI Jornades Esportives i de Convivència ICALI, que tindran lloc el pròxim 15 de setembre, dissabte, en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva "Camilo Cano" de La Nucia. L’Ajuntament d’esta localitat ha posat a disposició de l’ICALI dos-cents mil metres quadrats d’instal·lacions esportives, per la qual cosa és una ocasió única per a practicar esport i promoure la convivència.”

Tindran lloc partits de futbol 7, bàsquet, pilates i palissa. El complex esportiu compta amb ludoteca (amb monitores) , i amb una piscina climatitzada i spa, ambdós a la nostra total disposició, per descomptat disposa de piscina per a xiquets.

Per a les activitats de palissa i pilates deuran de tindre un mínim de 10 inscripcions cada una per a la seua realització.

Les competicions per als adults seran:

1. Campionat de Futbol 7

2. Campionat de Pàdel

3. Campionat de Cross

Activitats complementàries:

1. Zumba

2. Pilates

3. Futbol 8 per a xiquets.

Es prega als pares que inscriguen els xiquets enviant un correu electrònic a la direcció següent: colegio@icali.es

El Col·legi posarà a disposició dels assistents un servici d’autobusos que partirà des d’Alacant o des de les delegacions més distants de l’esdeveniment, que s’haurà de reservar en el moment de l’adquisició dels tiquets. L’autobús per als participants en els esports que ocuparan tot el matí (futbol i pàdel) partirà a les 8.15 del matí. L’eixida serà des dels Jutjats de Benalúa (Av. Aguilera) i farà parades en Plaça dels Estels (Floristeria Els Clavells) i Plaça del Mar. L’autobús de volta a Alacant partirà a les 17.30 hores.