Mª Dolores Más Badía rep el premi d’Estudis Jurídics de la RAVJL

María Dolores Mas Badía, professora titular de Dret Civil de la Universitat de València, ha estat la guanyadora del premi d’Estudis Jurídics de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació de 2020. El jurat de l’IV PEJU de la RAVJL va decidir concedir-li el guardó a Mas Badía pel seu treball denominat Sistemes privats d’informació creditícia. Nova regulació entre la protecció de dades i el crèdit responsable, “per constituir una brillant contribució a l’estudi de mecanismes jurídics i pràctics per a una més perfecta i transparent informació de tots els intervinents en la concessió de manera responsable de préstecs i crèdits”.

La presidenta de la RAVJL i degana de l’ICAV, Auxiliadora Borja, ha estat l’encarregada de presentar l’acte de lliurament d’aquest premi a un treball que, a més, és el primer lliurament de la nova col·lecció de publicacions d’Estudis Jurídics de l’Acadèmia realitzat de manera conjunta amb l’Editorial valenciana Tirant lo Blanch S.L. Borja ha assegurat que, “amb aquesta iniciativa, la RAVJL no fa sinó complir els seus objectius estatutaris, quals són, entre altres, la recerca i pràctica del Dret, mitjançant publicacions de caràcter doctrinal i pràctic.”

Després de la benvinguda, la presidenta ha donat la paraula al vocal del Jurat i Acadèmic Numerari Francisco de Paula Blasco, encarregat deglosar el currículum i els mèrits de la premiada. Finalment, se li ha concedit el diploma i el president del Jurat, Miguel Guillot le haentregado el taló amb el premi.

En l’acte han estat presents, a més dels acadèmics i acadèmiques de la RAVJL i els membres del Jurat del premi; Mª Emilia Adán, degana del Col·legi Nacional de Registradors de la Propietat Mercantils i Béns Mobles, Mª Elena Olmos, secretària general de la Universitat de València, Francisco Javier Palao, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, Ignacio Orrico, secretari general de la Universitat Catòlica de València, Salvador Vives, director de l’editorial Tirant lo Blanch, membres de la Junta de Govern de l’ICAV, catedràtics, catedràtiques, professors i professores de la branca del Dret.