Posada en funcionament de “ACCEDA- exceso de cabida LexNET” per als Jutjats de Primera Instància exclusius.

La Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia i Interior de la Generalitat Valenciana ha posat en funcionament l’eina ACCEDA- exceso de cabida Lexnet a partir del divendres 19 d’abril de 2024 per a tots els Jutjats de Primera Instància de jurisdicció exclusiva de la Comunitat Valenciana, de manera que es possibilita als professionals de la justícia la presentació telemàtica de tota la documentació que no es va poder aportar en la presentació per LexNET per excés de cabuda.

ACCEDA- Justicia és un projecte creat per a facilitar la comunicació entre els professionals i els òrgans judicials, eliminant els temps que comporta el desplaçament a les seus judicials per a entregar la documentació que no es va poder aportar en la presentació per LexNET.

A través del formulari “Documentació excés de cabuda LexNET” es facilitarà la presentació telemàtica de tota la documentació que havia d’aportar-se juntament amb l’escrit de tràmit corresponent.

A continuació, s’adjunta la guia informativa, que a més es troba disponible en l’apartat “AJUDA” del portal https://acceda.justicia.es

Guia Ús ACCEDA- exceso de cabida Lexnet