Pròxima “Conferència dels Dilluns” del CGAE: “Remedios davant els danys produïts per la intervenció administrativa en l’economia: alguns problemes i solucions”

El Consell General de l’Advocacia Espanyola continua amb les seues activitats de formació en el marc de les denominades “Conferències dels Dilluns”, a través de les quals s’espera donar resposta a les necessitats dels professionals en matèria de formació. En aquesta ocasió, s’ha preparat una nova ponència sota el títol: “Remedios davant els danys produïts per la intervenció administrativa en l’economia: alguns problemes i solucions”. La sessió online tindrà lloc el pròxim dia 21 de setembre entre les 16.30 a 18.30 hores.
La jornada formativa estarà centrada en la ponència del cap de l’Assessoria Jurídica de la Conselleria d’Economia, Coneixement, Empreses i Universitat de la Junta d’Andalusia, Dario Caterla. Serà retransmesa a través de Microsoft Teams per a ser seguida per tots els Consells, Col·legis i col·legiats i col·legiades que ho desitgen, a través de la pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la qual està habilitat un bàner amb un enllaç per a procedir a la inscripció de manera gratuïta.
Així mateix, també és possible inscriure’s a través de l’enllaç que us deixem a continuació, on es pot trobar tota la informació completa relativa a la conferència. Per a qualsevol problema tècnic que puga sorgir, pots dirigir-te al número de telèfon 91 150 10 03 o al correu soporte@formacionabogacia.es.