Roque Monllor rep la Creu del Mèrit de l’Advocacia

L’advocat alcoià Roque Monllor Doménech va rebre de mans de la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, Victòria Ortega, la Creu del Mèrit en el Servici de l’Advocacia, atorgada per unanimitat, pels seus més de 37 anys de labor com a advocat i pels seus innumerables mèrits acumulats.

L’acte va tindre lloc divendres passat en la sala d’actes de l’antiga seu de l’Escola Politècnica en el Viaducte i va comptar amb la presència de nombrosos advocats d’Alcoi i comarca, així com de familiars de l’il·lustre lletrat.

Un emotiu acte que s’iniciava amb la “laudatio” a càrrec d’Andrés Monllor, familiar i al mateix temps company de treball de l’homenatjat durant 25 anys. Tant Monllor, com Victòria Ortega, com l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, com el degà del Col·legi d’Advocats d’Alcoi, Ricardo de l’Encarnación, com Juan José Tortajada, president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, van coincidir a assenyalar en les seues intervencions el bon caràcter de Roque, el seu rigor, el seu compromís, l’estar sempre disposat a escoltar, a mediar, i ajudar tots els lletrats, en especial als que comencen, així com el mereixement d’esta distinció.

Una vegada rebuda esta Medalla, Roque Monllor en el seu discurs ha explicat que no considerava este reconeixement com quelcom propi sinó que havia de compartir-ho, “un dels meus mèrits ha sigut saber-me rodejar de grans companys, que han col·laborat amb mi de forma altruista i desinteressada, en especial en labors de formació, amb tots ells compartisc esta medalla” i ha citat els noms de tots ells.